In de buurt

Uniek Antwerpen

Antwerpen is van iedereen! Neem de tijd om even in onze prachtige stad te genieten van cultuur, winkelen, culinaire hoogstandjes…

Antwerpen ontdekken per fiets hoort natuurlijk ook bij de mogelijkheden: u neemt op het plein een dagkaart voor ‘Vélo’. U fietst naar Antwerpen centrum, laat daar de fiets achter in één van de vele Velo stations (gemakkelijk via de velo-app te vinden), u neemt even een drankje en neem dan de fiets opnieuw naar een volgende station. 

De Metro ligt op 300 meter van onze B&B (halte 8 en 10) en met 1 stop bent u in het historisch Centrum (Astridplein/Centraal Station).

Avondje uit:

Roma Op 450 mtr van onze BnB is De Roma. Het vertelt al 18 jaar een uniek verhaal. Dankzij een krachtenbundeling van meer dan 400 vrijwilligers is de zaal een volksschouwburg waar iedereen tegen een democratische prijs geniet van cultuur en vermaak. (lees hier verder)

Trix Op 850 mtr van onze BnB ligt de Trix. Trix is een club en werkplaats voor alternatieve popmuziek in Antwerpen.

Sport Paleis Op 2 km van onze BnB ligt het Sportpaleis. (ongeveer 20 min wandelen) Het Sportpaleis is vandaag de grootste en populairste evenementenhal van het land en een begrip tot ver buiten de landsgrenzen.

Genieten in de stad:

Keyserlei (terrasjes, Diamant museum) – 2 km
Meir (shopping en Rubens museum ) – 2,5 km
Groenplaats (resto’s, café’s, kathedraal) – 3 km
Antwerpen Zuid (trendy uitgaan , Museum Schone Kunsten Antwerpen, Museum van Hedendaagse Kunst) – 4 km
’t Eilandje (in stijl aperitieven en dineren , MAS museum ) – 3,3 km
Nationalestraat (vintage shoppen , Mode museum) – 3,5 km

 

Uiteraard verklappen wij u de beste tips en stadsgeheimen graag persoonlijk! 😉